/Një yll: Vajza e Barack Obamës merr gjithë vëmendjen në mbrëmjen e maturës

Një yll: Vajza e Barack Obamës merr gjithë vëmendjen në mbrëmjen e maturës

Vajza e ish-Presidentit të Shteteve të Bashkuara, Barack Obamës, ka shkëlqyer gjatë mbrëmjes së saj të maturës, duke marrë vëmendjen e të gjithëve.

Fotot e saj po bëjnë xhiron e rrjetit dhe Sasha është kthyer në kryefjalën e ditës, për shkak të look-ut të saj tepër të thjeshtë dhe joshës.

Ajo u shfaq me një fustan të gjatë të zi, me një të çarë në njërën anë që i ekspozonte këmbën dhe flokët i kishte krehur drejt, siç mund ta shihni në fotot e mëposhtme.