/Njeriu që kaloi 25 vjet në shpellë – nuk do të besoni çfarë ka brenda (Video/Foto)

Njeriu që kaloi 25 vjet në shpellë – nuk do të besoni çfarë ka brenda (Video/Foto)

Një njeri që kaloi 25 vjet i izoluar krejtësisht nga bota, por ajo që ai bëri brenda kësaj shpelle do t’iu lë pa frymë.

Vetëm me qenin e tij, artist Ra Paulette kaloi një çerek shekulli duke krijuar disa vepra arti më të bukurat që keni parë ndonjëherë, shkruan The Daily Star.

Brenda kësaj shpellë të thellë në shkretëtirën veriore të New Mexico e cila është edhe një nga disa shpellat më të ndërlikuar në botë,

http://players.brightcove.net/2540076170001/Ey9zhZNae_default/index.html?videoId=4977777382001

Ra ka shpenzuar orë të panumërta çdo ditë në gdhendje dhe formimin e gurit për ta shndërruar atë në art model.

“Kur dicka që donë ju tërhequr dhe vetëm dëshironi të bëni atë gjatë gjithë kohës, kështu isha unë”, tha ai.

Vetëm pas 25 vjet punë të vazhdueshme, ai ka zbuluar punën e tij mahnitëse.

Angelo Mastropietro ka shpenzuar 160,000 dollarë për të kthyer një shpellë 250-milion-vjeçar në shtëpinë e ëndrrave të tij.

Nga jashtë duket si një shkëmb, por brenda saj ka të gjitha orenditë që i nevojiten një shtëpie.