/Njeriu “ujk” nga Turqia: Berberi pubIikon videon që ka truIIosur botën

Njeriu “ujk” nga Turqia: Berberi pubIikon videon që ka truIIosur botën

Për vetëm 4 ditë, kjo video është shikuar nga 1,8 milionë njerëz.

Berat Polatoglu, berber nga Diyarbakir i Turqisë, ka publikuar në profilin e tij në Instagram një video të shkurtë ku ka xhiruar qimet në shpinën e një klienti të tij.

Vetëm për pak ditë nga dita kur u publikua kjo video, ajo është shikuar miliona herë deri më tani. Djali i cili shihet në video e ka shpinën dhe trupin të mbushur me qime të zeza dhe të dendura.

Barati pasi që ia ka hequr qimet e tepërta, në ato qime mund të bëj çfarëdo modeli që dëshiron.

Të pasurit qime të tepruar në trup mund të jetë edhe sëmundje, e cila ndryshe quhet Hipertrikoza.

BARBER’S WORK: SUPER CLEAN TRANSFORMATION

📹

SUPER CLEAN TRANSFORMATION. KUAFÖR BERAT POLATOGLU

POSTED BY 9GAG ON 2018 M. KOVO 22 D., KETVIRTADIENIS