NJIHUNI ME 6-VJEÇARIN QË BËRI 4200 POMPA PËR 2 ORË

0
140

Një djalosh 6-vjeçar ka bërë 4200 pompa, të cilat iu shpërblyen me një apartament.

Ibrahimi 6-vjeçar me këtë shifër të pompave theu rekordin e Librit të Rekordeve të Rusisë.

Djaloshi i tejklaoi kufizimet fizike dhe tonelata të acidit laktik për të përformuar numër kaq të madh të pompave.

Ai dhe familja e tij janë shprehur se janë tejët të lumtur me shtëpinë e tyre të re.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/v7.0/plugins/video.php?app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df1e97ddc9868fa8%26domain%3Dinfokosova.net%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Finfokosova.net%252Ff1cddb938b6e85c%26relation%3Dparent.parent&container_width=696&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDailyMailVideo%2Fvideos%2F420568242001345%2F&locale=de_DE&sdk=joey&width=696