/Njihuni me bishen nga Kosova qe po cmend femrat se fundmi

Njihuni me bishen nga Kosova qe po cmend femrat se fundmi

Ai lirisht mund të konsiderohet si djali me trupin më të bukur në Kosovë.

Quhet Besim Trena dhe është nga Ferizaj

Ka fituar një sërë çmimesh vendore, rajonale e ndërkombëtare në bodybuilding.