Njihuni me gjyshen qe dhe nje vajze e re do e kishte zili (Video)

    0
    301

    Që në Brazil jetojnë femrat më të bukurat në botë, kjo ka pak vend për diskutim, por që të kishte edhe kaq gjyshe seksi s’besoj se i kishte shkuar ndërmend ndonjërit.

    Videoja e mëposhtme vjen nga një konkurs bukurie për gjyshe, po po për gjyshe. Edhe pse për ne imazhi i gjyshes është ndryshe, në konkurs lejohen të marrin pjesë të gjitha gratë që e provojnë që janë gjyshe.

    Mjafton që të sjellin gjendjen civile e të vërtetojnë se fëmijët e tyre janë bërë me fëmijë e atëherë bëhen pjesë e konkursit.