/Njihuni me gruan e Kim Jong’ut, e cila nuk gu.xon të shfaqet në publik (Foto)

Njihuni me gruan e Kim Jong’ut, e cila nuk gu.xon të shfaqet në publik (Foto)

Njihuni me gruan e Kim Jong’ut, e cila nuk guxon të shfaqet në publik

Disa gjëra rreth jetës së saj janë zbuluar nga shërbimi inteligjent i Koresë Jugore. Sipas koreano-veriorëve gratë e familjes së Kim Jong Un, nuk shfaqen në publik, pasi i kanë momentet e veçanta ku gu.xojnë të shfaqen para popullit.

Sekreti rreth gruas së Kim Jongut nuk është diçka e panjohur për koreanët veriorë. Edhe babai i Kim-it, Kim Jong-Il, asnjëherë nuk i kishte bërë të njohura gratë e tij në publik.

Ri Sol-ju nuk shfaqet shpesh në publik. Ajo zakonisht shihet kur Kim feston lëshimin e testeve ra.ketore. Gruaja e tij gjithmonë fotografohet duke buzëqeshur me mirësi, dhe e veshur me rroba të pastra.

Ishte viti 2012 kur ajo për herë të parë u paraqit si gruaja e di.ktatorit, shteti i Koresë Veriore e konfirmoi këtë zyrtarisht.

Është e paqartë koha e saktë e martesës së tyre. Disa raportime pohojnë se dasma u bë në vitin 2009, dhe ajo lindi një fëmijë vitin e ardhshëm, pra 2010, ndërsa disa të tjerë mbajnë qëndrimin se çifti nuk janë takuar deri në vitin 2010-në një koncert të muzikës klasike.

Besohet se ajo ka lindur në një familje elitare-babai i saj ishte profesor ndërsa nënën e kishte doktoreshë-mirëpo, megjithatë dihet shumë pak për jetën e gruas që u bë bashkëshortja e dik.tatorit të gjallë më fa.mëkeq në botë, përcjell Gazeta Metro.

Në pjesën e parë të këtij viti, Ri u zhduk nga syri i publikut për disa muaj të tërë, duke ngjallur dyshime për shëndetin e saj. Në Gusht, inteligjenca e Koresë Jugore raporti se ajo kishte lindur një fëmijë dhe për këtë arsye ishte larguar nga publiku.

Më poshtë shihni pamjet: