/Njihuni me kamarierin më të fa mshëm në Tiranë, as TERMETl se ndaloi të mbante tabakanë (VIDEO)

Njihuni me kamarierin më të fa mshëm në Tiranë, as TERMETl se ndaloi të mbante tabakanë (VIDEO)

Pas tër.metit plot a.nkth e f.rikë, personat që kanë qenë nëpër ambjente të ndryshme kanë hapur kamerat se si kanë vepruar për të shp.ëtuar kokën.

Përveç momenteve tro.nditëse të.rmeti u shoqërua edhe me shumë momente gazmore.

I tillë është edhe ky rast ku në një bar-kafe në kryeqytet, ku gjatë momentit të t.ërmetit kamarieri mban tabakanë dhe u shërben klientëve dhe kur ndjen Iëkundjet del me shpejtësi jashtë, por tab.akaja nuk i rr.ëzohet.

Ai e mbajti shumë mirë ekuilibrin dhe çdokush do ta kërkojë që ta punësojë pas kësaj video

https://youtu.be/1Tl-g5xtPfc