Njihuni me mbiemrin me te perdorur ne bote dhe se sa njerez kane mbiemrin tuaj,mesojeni tani

  0
  312

  Mbiemri më i popullarizuar në botë vjen nga Kina, dhe kështu falë numrit të madh të popullsisë së këtij vendi, 76.5 milionë njerëz mbajnë mbiemrin Wang.

  Në ueb-faqen Forbears mund të shihni se sa shumë njerëz në botë e mbartin mbiemrin tuaj, dhe aty mund ta kuptoni se si kanë lëvizur këta njerëz nëpër botë.

  Themeluesit e kësaj ueb-faqe, kanë bërë të ditur se statistikat nuk janë 100% të sakta, por mund t’iu ofrojë informacione të dobishme.

  Kliko linkun për ta kërkuar mbiemrin tënd:

  http://forebears.io/surnames