Njihuni me miljonerin shqiptar,i cili do t’ju Iej pa fjalë me veturat dhe shtëpinë Iuksoze (Video)

0
268

Njihuni me Skender Shkodra nga Gjilani një biznismen i suksesshëm i cili jeton në Zvicërr që ka filluar të merret me imobile dhe është bër multimilioner dhe ku vlera e makinave të tij arrinë shumën e mbi 3.5 milion franga Zvicrrane.

Njihuni me Skender Shkodra nga Gjilani një biznismen i suksesshëm i cili jeton në Zvicërr që ka filluar të merret me imobile dhe është bër multimilioner dhe ku vlera e makinave të tij arrinë shumën e mbi 3.5 milion franga Zvicrrane.