/NJlHUNl me 16 vjeçaren shqiptare,taIenti saj ç mend jurinë zviceriane (VIDEO)

NJlHUNl me 16 vjeçaren shqiptare,taIenti saj ç mend jurinë zviceriane (VIDEO)

Kjo është Lorena Beadini, një vajzë vetëm 16 vjeçe por super e talentuar që po konkurron në ‘The Voice of Switzerland.’

Lorena ka kënduar “All About That Bas” dhe ia ka dalë të kthejë të gjithë anëtarët e jurisë por shqiptarja në fund zgjodhi DJ Antoine.

Mbetet për t’u parë se si do të shkojë rrugëtimi i saj në spektaklin e talenteve.

ne do jemi këtu për ta ndjekur dhe mbështetur.

https://youtube.com/watch?v=Mrq0dU2wK6Q%3Ffeature%3Doembed