/NJlHUNl me 2-vjeçarin GJENl, SHlKONl sesi vogëlushi e Ië me gojë hapur JURlNË (Video)

NJlHUNl me 2-vjeçarin GJENl, SHlKONl sesi vogëlushi e Ië me gojë hapur JURlNË (Video)

Djali me i talentuar Hugo Monina është vogëlushi që ngriti në këmbë jurinë dhe gjithë publikun e “Got Talent Espana” me aftësinë e tij te rralla.

2-vjeçari performoi në mënyrë të mrekullueshme në bateri me duart e tij të vogla ne menyre te perkryer.

Ai eshte nje gjeni ne bateri dhe e ardhmja e tij do te jete plot tinguj te bukur.

Te gjithe u habiten dhe u cuditen si ka mundesi nje gje e tille.

Por ja qe gjera te tilla ndodhin rralle.

Video

https://youtu.be/5D56Ra8-FS8