/NJlHUNl me 26 vjeçaren si kukuII , por meshkujt kanë FRlKË t’i afrohen

NJlHUNl me 26 vjeçaren si kukuII , por meshkujt kanë FRlKË t’i afrohen

Një vajzë, e cila pranon se ka qenë e pafat në dashuri, thotë se nuk mund të gjejë një të dashur pasi është shumë e bukur.Kjo bukuroshe 26-vjeçare ka një probIem të vërtetë.

Ajo quhet Cherelle dhe është e pafat në dashuri.

Arsyeja nuk është sepse ka ndonjë të metë, përkundrazi. Vajza nuk arrin dot të gjejë një të dashur për shkak se është mjaft bukuroshe. Po, po, e lexuat mjaft mirë.

Ajo thotë se bukuria e saj është një maIIkim, pasi kandidatët potencialë për të dashur e shohin atë vetëm si bukuroshe për ta mbajtur në krah dhe për të sh;itur mend para shokëve të tyre.

Sipas saj, vajzat e thjeshta e kanë shumë të lehtë të gjejnë një të dashur e të kenë një lidhje të suksesshme.

Cherelle thotë pamja e saj i fr;ikëson meshkujt, të cilët në shumicën e rasteve mendojnë se ajo nuk do ja hidhte kurrë sytë.