NJlHUNl me 8-vjeçarin shqiptar i cili MAHNlTl jurinë në Suedi (Video)

0
628

Një 8-vjeçar shqiptar që jeton në Suedi ka ma;hnitur jurinë e emisionit për talentë, T*LANG.

Elvin Xhinovci, i b;efasoi të gjithë kur u ngjit në skenë për të interpretuar këngën “Karma is a bi tch” të idhullit të tij Samir Badran.

Videoja është publikuar në You Tube dhe në pak ditë ka arritur që të ketë rreth 200 mijë klikime.

Performanca: