NJlHUNl me brunen bukuroshe që “e MORl në qafë”, kush është e dashura e Henri Çilit dhe Iidhja me vëllezërit Aliko

  0
  386

  Henri Çili analisti i njohur qe komentonte cdo gje ne studiot televizive ra ne pr;anga.

  Ai ka te;ntuar te nderhyj per Iirimin e dy vellezerve Aliko.

  Mësohet se gjatë p.ë.rgjimeve, është konstatuar një telefonatë mes Gazmir Ajdinajt (vëllai i Pranvera Ajdinajt, bashkëjetuese e Henri Çilit) dhe Adil Alikos nga Lazarati, i cili rezulton të jetë babai i Arbion dhe Alban Alikos jane regjistruar bisedat.

  Babai i djemve ka kerkuar n;dihme per te Iiruar djemt duke dhene para.

  Pasi babai i vëllezërve Aliko ka rënë dakord me vëllain e bashkëjetueses së analistit, Gazmir Ajdinajn, ky i fundit e çon atë te Çili.

  Në fund vëllai i Pranverës i ndërmjetëson një takim mes Adil Alikos dhe Henri Çilit.