/NJlHUNl me çiftin “gjirokastrit” që kursyen 17,000 euro duke u “NGRlRË” së FTOHTl në dimër

NJlHUNl me çiftin “gjirokastrit” që kursyen 17,000 euro duke u “NGRlRË” së FTOHTl në dimër

Edhe pse moti në Britaninë e Madhe mund të jetë i vrazhdë në dimër, një çift ka vendosur ta sfidojë.

Joanne dhe Jim Bell, nga Yelland, Devon, nuk e kanë përdorur sistemin ngrohës të shtëpisë për 10 vite radhe. Në vend të kësaj ata zgjodhën që të sajoheshin me veshje të trasha, batanije dhe bidona me ujë të ngrohtë.

Dyshja tregojnë që janë përshtatur aq mirë me mënyrën e tyre të re te jetesës saqë për një dekadë nuk janë së;murur fare.

Kështu, duke mos harxhuar energji për ngrohjeje, ata kanë kursyer deri më tani rreth 17,000 euro.

Me paratë e kursyera, ata kanë shkuar në koncertet e këngëtarëve të tyre të preferuar.