NJlHUNl me dasmën super Iuksoze që kushtoi 100 mijë euro (Video)

  0
  223

  Shpenzimet e mëdha nëpër dasmat kosovare tashmë janë bërë klishe.Por të shpenzosh 100 mijë euro për një dasmë, kjo është diçka e rrallë në Kosovë.
  Një shumë të tillë e ka shpenzuar familja Dedaj nga Gjakova.

  Dhëndëri Dedë Dedaj me një veshje super Iuksoze pret helikopterin të shkoj të marr nusen e tij.

  Ai bashkë me familjen e tij ka mbi 30 vjet që jeton në Zvicër, dhe si më i vogli i familjes ka zgjedhur që dasmën ta bëj në mënyrën më luksoze të mundshme.

  Më poshtë shihni pamjet në Video: