NJlHUNl me gjimnasten që po ç mend RRJETlN me performancën e saj (Video)

0
303

Një gjimnaste e një kolegji amerikan e cila me performancën e saj ka th;yer rrjetin duke kapur 95 milion views në vetëm pak kohë. Nëse sheh videon, klikimet justifikohen, aq sa shumë nëpër mediat sociale thonë se ajo meritonte më shumë sesa notën maksimale 10.

Bëhet fjalë për Katelyn Ohashi, 21 vjeç, e cila me këto klikime që ka marrë dhe me aftësitë do kthehet në frymëzim për të gjithë.