syntax error, unexpected '<', expecting end of file

NJlHUNl me gjimnasten që po çmend RRJETlN me performancën e saj (Video)

Një gjimnaste e një kolegji amerikan e cila me performancën e saj ka th;yer rrjetin duke kapur 95 milion views në vetëm pak kohë.

Nëse sheh videon, klikimet justifikohen, aq sa shumë nëpër mediat sociale thonë se ajo meritonte më shumë sesa notën maksimale 10.

Bëhet fjalë për Katelyn Ohashi, 21 vjeç, e cila me këto klikime që ka marrë dhe me aftësitë do kthehet në frymëzim për të gjithë.

https://youtu.be/4ic7RNS4Dfo