NJlHUNl me shoferin autobusit që ka aftësi të p abesueshme (Video)

0
256

Ekziston një shofer autobusi me aftësi të p abesueshme të vozitjes.


Në një video të postuar në YouTube, ky shofer autobusi arrin që me sukses të kalojë një tunel të ngushtë shkëmbor me autobusin e tij të gjatë.

A do të mund ta bënit ju këtë? Shikojeni videon më poshtë dhe kuptojeni.