/NJlHUNl me vajzën e Vera Grabockës dhe Timo Fllokos, është një yII i vërtetë

NJlHUNl me vajzën e Vera Grabockës dhe Timo Fllokos, është një yII i vërtetë

Bukuria përfundimisht është e trashëgueshme dhe Linda Flloko, e bija e aktorit Timo Flloko dhe regjisores Vera Grabocka e dëshmon këtë më së miri.

Ndonëse vitet kanë kaluar dhe ajo është bërë dhe nënë e dy djemve, duket se Linda, ashtu si dhe e ëma, sa vjen e rinohet.

Në disa foto të reja të postuara nga grimierja Lili Ismaili, e bija e artistëve, që jeton së bashku me familjen e saj prej vitesh në SHBA, duket thjesht e mahnitshme.

Me një portret tepër të freskët, linja tr;upore në super formë dhe jo;shëse, Linda Flloko ka rrë;mbyer menjëherë komplimenta të shumtë në seksionin e komenteve.