NJlHUNl me vajzen që prindërit nuk e Iejojnë të daIë nga shtëpia pasi… është shumë e bukur (Video+Foto)

0
276

Bota mund të jetë një vend i rr.ezikshëm, sidomos për vajzat, por duket se prindërit rusë kanë shkuar shumë larg kur bëhet fjalë për mbrojtjen e tyre.

Angelica Kenova pothuajse kurrë nuk del nga shtëpia e saj, edhe kur kjo ndodh ajo është çdoherë e shoqëruar gjithmonë nga truprojet. Arsyeja e kësaj është se prindërit e saj konsiderojnë që ajo është aq e bukur sa që vetëm në këtë mënyrë mund ta mbrojnë atë.

“Kur unë isha adoIeshente, prindërit e mi më trajtonin si princeshë të vërtetë dhe nuk më linin të dilja jashtë vetëm, apo me djem dhe për këtë arsye unë nuk jam njësoj si vajzat e tjera.

Kështu që unë tani nuk jam në gjendje të jetoj një jetë normale, jam si një kukull”, thotë Angelica.

Gjithashtu ajo ka theksuar se në trupin e saj nuk ka ndërhyrje kir urgjike për të ndryshuar trupin dhe se çdo gjë në të është krejtësisht natyrore.