Lajme

NJlHUNl me vajzën SlMPATlKE e cila është plot 195 cm dhe nuk po gjen dot të dashur prej GJATËSlSË (Foto)

Një ish-atlete britanike që është e gjatë 195 cm ka deklaruar se nuk po gjen dot “shpirtin binjak”.

Gjatësia ka ndikuar për k;eq në jetën e Jade Slavin, e cila ka përjetuar buIIizëm prej vitesh.

26-vjeçarja ka pranuar se e ka urr;yer gjithmonë ‘shtatin’ e lartë falë ngac mimeve që e quanin “të sh ëmtuar” dhe “anormaIe”. Mendimet për veten i ndryshuan kur iu fut modelingut dhe sportit.

Në moshën 21-vjeçare, asaj iu ofrua që të përfaqësonte ekipin britanik në ‘taekwondo’. Jade ia doli që të fitonte kampionatin e 2014 në Glasgoë dhe më pas dy kampionate botërore dhe europiane.

Gjatësia i ka dhënë shumë sukses në sport, por në dashuri nuk e ka gjetur ende rrugën.

“Një prej vë;shtirësive që has çdo ditë janë rrobat, të cilat janë të vogla për mua. Jo shumë dyqane ofrojnë veshje për vajzat e gjata, prandaj nuk kam shumë mundësi zgjedhje. Një tjetër vë;shtirësi është takimi i meshkujve. Unë dua që djemtë të jenë në të njëjtën gjatësi ose më të gjatë se unë, por në zonën ku jetoj nuk ka shumë të tillë”, tha ajo për ‘TheSun’.

Ende mendon se po të ishte më e shkurtër do bënte jetë tjetër, por po ia del që të jetojë shumë mirë dhe të mos ndikohet nga komentet neg;ative të njerëzve përreth.