/Njohu burrin nga rrjetet sociale, 11 vjeçari v jedh makinën e prindërve e shkon ta takojë në qytetin tjetër

Njohu burrin nga rrjetet sociale, 11 vjeçari v jedh makinën e prindërve e shkon ta takojë në qytetin tjetër

Një ngjarje e paz.akontë ka ndodhur, ku një djalë 11 vjeçar kishte v.jedhur makinën e prindërve të tij dhe udhëtoi 321 km për të takuar një burrë që njohu nga Snapchat.

PoIicia ka bërë të ditur se djali e kishte ndaluar makinën në një vendparkim në Charleston dhe njoftoi një poIic se kishte h.umbur. Ai kishte përdorur tabletin e babait të tij për të marrë udhëzimet në CPS se si të shkonte në Charleston.

Djali i tha oficerit se h.umbi adresën pasi kishte folur me burrin në Snapchat dhe mesazhet fshihen pas 24 orësh. Ef.ektivi menjëherë Iajmëroi të atin e djalit dhe e dërgoi 11 vjeçarin tek familja e tij. PoIicia ka nisur he.timet për të zbuIuar identitetin e burrit me të cilin do takohej i mi.turi.

“Do doja shumë që tani, kushdo që e lexon këtë, i cili është prind i një fëmijë, të ulet me fëmijën pikërisht në këtë moment dhe të flasë me të për mediat sociale, rre.ziqet, përfitimet dhe gjërat për të cilat ne duhet të flasim çdo ditë”, ka thënë shefi i policisë të Charleston, Luther T. Reynolds.