/Nuj kishte ndodhur më parë: PIas SHERRl me “shpuIIa” mes tij dhe Renatos (Video)

Nuj kishte ndodhur më parë: PIas SHERRl me “shpuIIa” mes tij dhe Renatos (Video)

Një nga konkurrentet nuk e ka duruar dot ngritjen e zërit të Renatos gjatë emisionit “Hell’s kitchen” dhe është bërë më nerva.

Shef Renato po kontrollonte picat e përgatitura nga konkurentet Sokoli dhe Ledjoni dhe i thot se ato ishin të papjekura.


“Picë e papjekur? E kontrollove?”, e pyeti Renato Sokolin dhe kur nuk mori një përgjigje i ngriti zërin:

“E kontrollove picën?”. “Picë e papjekur”, tha Shef Renato duke e hedhur në dysheme.

Sokoli u nevrikos shume, gjuajti me shkelm dhe u largua duke sharë.

“Zhduku nga kuzhina, zhduku mos të shikoj fare, dil përjashta”, i thotë Renato.

“Nuk ishte e papjekur, e pranoj që brumi ishte pak i trashë, por nuk ishte e papjekur”, tha konkurenti.