syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Nuk do ta besoni se sa shume ka ndrγshuar Elsa Lila, Nuk do e njihni…

Kengetarja qe rre mbeu fitoret ne festivalet Shqiptare me zerin e saj brilant dhe te fuqishem.

Por ajo eshte largur nga muzika sepse i eshte kushtuar familjes se saj.Kuj deset per vajzen e saj.

Por ajo tashme ka ndryshuar sepse vitet bejne te sajen dhe ajo eshte ftuar te kendoje me

Ana Lushi, Elsa Lila, Irida Dragoti, Hersi e Flavja Matmuja, Andi Zeka, Kozeta Prifti ishin emrat e artistëve shqiptarë,

që së bashku me artistë të tjerë italianë, të muzikës lirike e të muzikës së lehtë, nu bashkuan ë një koncert ba mirësie, një javë më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *