/NUK DUAN T’IA DINË PËR KRlZËN, TË RlNJTË SHFRENOHEN ME FESTA TË ÇMENDURA NË PLAZHE

NUK DUAN T’IA DINË PËR KRlZËN, TË RlNJTË SHFRENOHEN ME FESTA TË ÇMENDURA NË PLAZHE

Nuk duan t’ia dinë për politikën, për çmimet e larta apo edhe ngjarjet kr iminale që nuk kanë qenë të pakta në zonat turistike këtë sezon.

Të rinjtë, ashtu si çdo fundjavë argëtohen në plazhet e jugut dhe nuk mungojnë festat e çmendura.

Në rrjetet sociale qarkullojnë foto të këtyre festave që kanë ndezur edhe më shumë vapën e atyre që gushtin po e kalojnë në punë.

Në kulmin e sezonit turistik veror janë të rinjtë ata që ndezin plazhet me festat e tyre të shfrenuara, me aIkool e muzikë të lartë.

Më poshtë ju sjellim disa foto nga këto festa të të rinjve me schiuma party.