/Nuk e dinte që poIici gjerman fIiste shqip, 30-vjeçarin shqiptar fundos veten nga ajo që i tha

Nuk e dinte që poIici gjerman fIiste shqip, 30-vjeçarin shqiptar fundos veten nga ajo që i tha

Një 30-vjeçar shqiptar, që nuk pranonte të zbriste nga treni, ka zënë një pjesë të konsiderueshme të mediave në Gjermani.

I riu kishte marrë trenin nga Lohne në Osnabrück të Gjermanisë dhe mbërriti atje rreth orës 13:32.

Megjithëse treni përfundonte atje rrugëtimin dhe më pas do shkonte për parkim, shqiptari nuk pranoi të zbriste.

U desh një patrullë nga policia federale e thirrur për ndihmë për të nxjerrë shqiptarin nga treni, por nuk ishte një punë e lehtë.

Për shkak se ai po bëhej gjithnjë e më ag r esiv, ai u shoqërua në stacionin federal të policisë me pr a nga në duar për identifikim.

30-vjeçari me origjinë nga Kosova nuk e dinte që një prej policëve dinte shqip dhe për këtë arsye do të evitonte një seri të sh a rash, raportojnë mediat lokale.

Tani, përveç një hetimi paraprak për shkeljen dhe rezistencë ndaj oficerëve të zbatimit të ligjit, ai gjithashtu po përballet me a k uza për f y erje.