/Nuk e donte për dhëndër Saimirin/ EingjeII vishet nuse

Nuk e donte për dhëndër Saimirin/ EingjeII vishet nuse

Enxhëll ishte një nga vajzat e preferuara të publikut gjatë kohës që ishte pjesë e “Love Story”. Por një vendim i saj i nxituar bëri të humbte mundësinë të fitonte zemrën e Saimirit.

Enxhëll u shpreh e penduar për vendimin e saj për t’u larguar dhe kërkoi rikthimin në spektakël, mirëpo Saimiri tha se kjo nuk do të ishte gjëja e duhur.

Pavarësisht se nuk u rikthye, Enxhëll vazhdoi të ishte aktive në rrjete sociale ku shpeshherë edhe komunikon me ndjekësit.

Së fundmi ajo ka tërhequr vëmendjen me një foto ku shfaqet me fustan nusërie. Foto është realizuar në Gjirokastër dhe Enxhëll ka marrë komplimenta të shumta, mirëpo të gjithë kanë qenë kuriozë për arsyen pse është bërë nuse. Mos ka gjetur dashurinë e jetës apo ndonjë set fotografik?

Enxhëll ishte një nga vajzat e preferuara të publikut gjatë kohës që ishte pjesë e “Love Story”. Por një vendim i saj i nxituar bëri të humbte mundësinë të fitonte zemrën e Saimirit. Enxhëll u shpreh e penduar për vendimin e saj për t’u larguar dhe kërkoi rikthimin në spektakël, mirëpo Saimiri tha se kjo nuk do të ishte gjëja e duhur.