Lajme

Nuk e keni idenë sa është rritur djali i Fatos Nanos/ Tani është bërë burrë i vërtetë …!!

Fatos Nano vjen sërish në vëme ndjen e medias e publikut por kete here eshte ndryshe dhe shikooni sa eshte rritur djali.

Klajdi Nano, ka postuar një foto në Instagramin e tij duke na e risjellë sërish në vëmendje marr ëdhënien e tyre të veçantë.

Nga një fëmijë i vogël, Klajdi tashmë është bërë burrë dhe së bashku me të atin kanë po zuar në këtë foto.

Klajdi, djali i Xhoana Nanos është bi rësuar nga bashkëshorti i saj Fatos Nano në moshën 14 vjeç are.

Artur Muharremi, ish bashkëshorti i Xhoanës i dha asokohe pëlqimin gjykatës që djali i tij të bi rësohej.