/Nuk është film, lindën në të njëjtën ditë në të njëjtin spital… ja si përfunduan

Nuk është film, lindën në të njëjtën ditë në të njëjtin spital… ja si përfunduan

Si në filma duket historia e dy britanikëve, të cilët lindën në të njëjtën ditë, në të njëjtin spital dhe u takuan pas 18 vitesh për tu dashuruar dhe në fund për tu martuar me njëri-tjetri.

Tom Mcweir dhe Sona Greysi janë tani 26 vjeçar dhe të dy lindën në spitalin e Londrës në 22 dhjetor. Ata u takuan në moshën 18 vjeçare në universitete dhe u dashuruan me shikim të parë.

Tani të dy deklarojnë se janë shumë të lumtur që jeta i solli bashkë.

A ishte fati i shkruar që këta të dy të ishin bashkë?