/Nuk flet kurrë për të atin, daIin detajet e DHlMBSHME nga jeta familjare e Luanës, pse e do aq fort nënën

Nuk flet kurrë për të atin, daIin detajet e DHlMBSHME nga jeta familjare e Luanës, pse e do aq fort nënën

Moderatorja Luana Vjollca ka rrëfyer për herë të parë se si ka qënë jeta e saj pa babanë.

Në një intervistë për “Global Woman”, Luana është shprehur se babai i saj ka ndë.rruar jetë që kur ajo ka qënë 11 muajshme dhe për çdo gjë i detyrohet nënës së saj.

“Unë isha një foshnje 11-muajshe kur im atë u nda nga j.eta. Jam rritur me gjithë të mirat, pa më munguar asgjë, pafundsisht e lumtur dhe me këmbë në tokë. Gjithçka falë nënës sime h.eroinë që diti si ta përballojë situatën dhe pati forcën për të mos u dorëzuar. Kur mendoj për jetën e nënës sime dhe vësh.tirësitë që ka kaluar për të na rritur neve e vetme, 4 vajza, them se gjithçka që ne bëjmë sot është shumë e vogël krahasuar me punën që ajo ka bërë,”– tha Luana.