Nuk i ABORTOl pesënjakët, 20 vjet më vonë pubIikon foto

0
227

Susan ishte 28 vjeç kur zbuloi se ajo ishte shtatzënë me pesënjakë. Mjekët e këshilluan që ajo të kishte një “reduktim seIektiv”. Për Susanin, kjo nuk vinte në pikëpyetje dhe ajo nuk pranoi sugjerimin e mjekëve. Zvogëlimi seIektiv do të thotë që një ose më shumë embrione ose fetuse vr iten ose hi qen për të rritur shanset e m bijetesës për tjetrën.

Kur Susan refuzoi ta bënte këtë, mjeku e dërgoi atë tek një specialist, i cili gjithashtu u përpoq ta bindte që të vazhdonte shtatzëninë e saj vetëm me një përzgjedhje të embrioneve. Sidoqoftë, Susan dhe bashkëshorti i saj mbërthyen me vendimin e tyre.Tani, njëzet vjet më vonë, kjo nënë ka postuar një pamje të bukur në Facebook të të gjithë fëmijëve të saj. Të pesë janë diplomuar.

“Njëzet vjet më vonë unë shoh përsëri në vendimin për të mbajtur fëmijët e mi dhe unë nuk mund ta imagjinoj jetën tonë pa asnjë prej tyre. Pasi të gjithë pesë u diplomuan, tre u bashkuan me ushtrinë për të shërbyer vendin tonë dhe dy po ndjekin karriera në fushën mjekësore.

Ata janë të gjithë të rriturit përgjegjës që e duan Perëndinë dhe e bëjnë këtë botë një vend më të mirë. Unë zgjodha për të shpëtuar jetën e tyre dhe tani ata janë duke shpëtuar jetën e të tjerëve “, ka shkruar ajo.