/Nuk i le vend lMAGJlNATES, Enca fiImohet duke u Iarë në pishinë siç nuk jua pret mendja

Nuk i le vend lMAGJlNATES, Enca fiImohet duke u Iarë në pishinë siç nuk jua pret mendja

Pas një sezoni të mbushur me koncerte brenda e jashtë vendit dhe me projekte të reja siç ishte “Jealous”, Enca më në fund po bën pushimet që mezi i priste.

Këngëtarja ndodhet me familjen në një resort në Turqi nga ku ka postuar çdo ditë foto e video.

Me fotot e fundit ku shfaqej me rrobabanjo Enca të.rhoqi shumë vëmendjen dhe mori komplimenta të shumta.

Mirëpo sot ajo është filmuar, me siguri nga e motra Uindi, duke u Iarë në pishinë me rroba. Enca shfaqet duke notuar me pantallona të gjata dhe pjesën e sipërme të rro.babanjove dhe duket se nuk ia ndjen fare se ç’thonë bota.