“Nuk ka gjυmë sot”/ Ardit Gjebrea i prek të gjithë: Trίshtim! Mendja është υetëm tek…

Ardit Gjebrea ka reaguar i pikëlluar për ngjarjen tragjike në Himarë, ku një vogëlushe 7-vjeçare u godit për vdekje nga një skaf.

“Nuk ka gjumë dot sonte!

Mendja është vetem tek vogëlushja e familjes Abdia, çfarë fatkeqësie!

Prindërit e mjerë sapo vulosën me zi jetën e tyre. Vetëm ata që janë prindër mund të kuptojnë se çfarë po kalojnë sot nëna dhe babai i engjëllit të vogël.

Ndërsa çmenduria me të cilën tashmë jemi mësuar prej 32 vitesh gjithmonë në tranzicion, nuk ka fund:

Det pa ka kufi ndarës në zonat ku janë mjetet e motorizuara.

Plazhistë që notojnë me gomone, skafe e jet ski që u vijnë rrotull.

Asnjë limit shpejtësie, asnjë kontroll!

Trishtim!

Ngushëllime familjes Abdia dhe paqe për shpirtin e pastër e të pafajshëm!”, shkruan Adrit Gjebrea.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FArditGjebreaFaqjaZyrtare%2Fposts%2Fpfbid0ZzgPRofTKLvw4BBNa7ZdLWgEsbjVRadW9rNhRDu4ESJn7Uz1hkq2kCPypAF7TYSLl&show_text=true&width=500