Nuk keni parë akoma bostan më të madh se ky

0
295

Bostani është një nga “frutat” më të shëndetshëm të verës.

Ai pëlqehet nga të gjithë dhe përdoret më të madhe.

Madhësia e tij ndryshon, diku rritet më i madh e diku më i vogël, transmeton Gazeta Express.

Por, bostan të tillë vëmë bast se nuk keni parë. Ky bostan është aq gjigant sa që mezi mund ta çojnë.