syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Nuk kishte màskë, vajza nga Tirana G0DlTET fort me shupIakë nga poIicja (Video)

Një ngjarje e paprecedentë është regjistruar mëngjesin e sotëm në zonën e Kombinatit në Tiranë. Një vajzë është go ditur nga një efektive policie, vetëm se ajo po e kundë rshtonte atë me fjalë. Skena është filmuar nga një kalimtar i rastësishëm dhe është dërguar pranë redakisnë së JOQ ALBANIA.

Siç shihet edhe nga pamjet, kanë qenë tre qytetare të cilat kanë kundërshtuar policinë, e cila mesa duket, i kishin ndaluar për maskë. Qytetaret largohen teksa efektivët i ndjekin nga pas.

Në një moment, një nga qytetaret, vajza e re, god itet me shu plakë nga efektivja e policisë. Go ditja ka ardhur e papritur dhe shihet qartë që vajza e re vetëm ishte duke folur, pa bërë asnjë veprim tjetër.

Kujtojmë që kjo nuk është hera e parë që policia, përfiton nga uniforma e veshur dhe dhunon qytetarët pa të drejtë, ditën për diell, duke sh kelur me të dyja këmbët ligjin. JOQ ALBANIA bën thirrje që të merren masa për rastin e mëposhtëm.

https://youtu.be/I0iGoXfhfLE