Lajme

Nuk mbahet “ÇlFTĺ” në mes të Tiranës, e bëjnë brenda makinës, para ministrisë…(VIDEO)

Pamje +18 janë regjistruar mbrëmjen e djeshme përballë Ministrisë së Drejtësisë në Tiranë.

Dy persona shihen teksa kryejnë marrëdhënie s*e.ksuale në mes të rrugës, brenda makinës.

Pamjet janë kapur nga një qytetare e rastësishme dhe janë dërguar në redaksinë e JOQ.

Një një moment vajza e ka kuptuar që po filmohet dhe ngre kokën, por qytetarja e fik filmimin.

Kujtojmë se zona përballë Ministrisë së Drejtësisë është vendi i preferuar i disa vajzave apo edhe tr.ansg.jinorëve që kërkojnë klientë.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1602761947754