/Nuk permbahet e ema e Bleona Mates: Ja kush ma mori vajzen por shteti nuk nderhyn

Nuk permbahet e ema e Bleona Mates: Ja kush ma mori vajzen por shteti nuk nderhyn

Vogelushja Bleona Mates gjithsesi ndoshet larg familjes. Ne date 2 prill doli nje tjeter piste ne emisionin ‘Pa gjurme’ nga Pasurim Mata, babai i njeres nga vajzave qe kishte lidhje me zh.dukjen e Bleones dhe posacerisht Qamiles.

Burri deklaroi se vajzen e vogel e ka rre.mbyer babai i saj biologjik pasi vete Bukurie Mata kishte nje lidhje jashtemartesore.
Por Bukuria iu pergjigj shume ashper ne emision duke thene: “Ai eshte nje familje e degjeneruar me trurin e qeIbezuar. Qamilja vete, e bija e Pasurimit ka bere te paberen dhe bashke me Bekimin e kane shltur vajzen time duke i dhene leket Pasurimit. Pse nje i moshuar genjen dhe shteti nuk e kap?

Familja e tij e ha turpln me buke shpesh djemte dhe vajzat e veta e rra.hin. Sipas Bukuries, Qamilja eshte autorja dhe nuk kapet nga policia. Nuk kuptohet ku i coi plaku 12 mije euro por se une do ta den.oncoj deri ne fund.