Lajme

Nuk prίtej! Kjo dhurαtë e madhe i vjen Shqipërisë nga Amerika | FALEMINDERIT AMERIKË

SHBA i dhuron FASH 29 Humvee ush htarak.Shtetet e Bashkuara i kanë dhuruar FASH 29 humvee,

të cilat do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ush htarake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NA T0-n.

Përmes një njoftimi në rrjete sociale, Ambasada Amerikane njofton se mjetet e bIi nduara mbërritën ditën e sotme në portin e Durrësit, raporton A2.

“Njëzet e nëntë Automjete Shumë-Përdorimshme me Lëvizshmëri të Lartë (Humvee) mbërritën sot në Portin e Durrësit.

Këto automjete janë dhurim për FASH nga Ush htria e SHBA dhe do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ush htarake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NA T0-n” – shkruan Ambasada Amerikane.