Lajme

Nuk pranoi të pinte kafe me të se ishte Iavazhier, mësimi që i jep djaIi është i paparë…(VIDEO)

Një vajzë nuk pranoi ftesën e një djali që të dilnin së bashku për shkak se ishte lavazhier, por kur mësoi të vërtetën ndërroi mendim.

Daniel Saavedra njihet për videot e tij të eksperimenteve sociale në rrjet, dhe këtë herë i shkoi në mendje të “maskohej” si lavazhier dhe të realizonte eksperimentin.

Kur kalon një vajzë ai i propozon, por ajo menjëherë tregohet indiferente ndaj tij.

Më pas kur djali fillon t’i japë “leksione” pasurie duket sikur zbutet pak, deri kur futet në makinën e tij.

Në atë moment djali e poshtëron menjëherë, duke i kërkuar të dalë nga makina.

Vajza sigurisht, nuk kishte zgjedhje tjetër, por dhe për të “mos e ulur kokën”, ia ka ngritur gishtin e mesit lart.