/“Nuk prisja asgjë më pak nga ajo”/ Vajza ende në barkun e nënës i tregon ‘kamerës’ dy gishta

“Nuk prisja asgjë më pak nga ajo”/ Vajza ende në barkun e nënës i tregon ‘kamerës’ dy gishta

“Nuk prisja asgjë më pak nga ajo”/ Vajza ende në barkun e nënës i tregon ‘kamerës’ dy gishta.

Një 21-vj eçare nuk u ka besuar syve kur shkoi të shihte fëmijën dhe vuri re se vajza e saj, ende e pa lindur, ia bëri me dy gishta.


Jemma Houston nga Paisley, Renfreëshire, shkoi të bënte kontrollin e radhës në spital dhe ajo që mori ishte një foto e pazakontë e foshnjës që mban në bark.

Por, si duket kjo nuk ishte hera e parë që vajza e saj bën ‘prapësira’.