/Nuk pyet fare/ AnaIisti shqiptar ha bukë live në emision: Ndërkohë që të tjerët vihen dhe përmendin gratë (Video)

Nuk pyet fare/ AnaIisti shqiptar ha bukë live në emision: Ndërkohë që të tjerët vihen dhe përmendin gratë (Video)

Bëri bujë të madhe mes dy gazetarëve dhe analistëve në Zonë e lirë.

Ndërsa Curri dhe Zyla kaluan në ofendime personale, Agron Gjekmarkaj po shijonte në maksimum debatin.

https://youtube.com/watch?v=g-xwCqh4vQs%3Ffeature%3Doembed

Ai është filmuar fshehurazi nga kameramanët tek ushqehej në studio.

https://youtu.be/g-xwCqh4vQs