Lajme

“Nusjα i preυ οrganin gjenitαl djalit”, Bajamja bën rrëfίmin e trίshte në emision, shtαnget gazetarja

E ftuar ditën e sotme në “Shqipëria Live” ishte Bajame Plaku, e cila tregoi historinë e tr ishtë të familjes së saj.

Ajo rrëfeu se prej 10 vitesh ka rritur fëmijët e djalit, pasi ai vetë vu an nga pr obleme të shëndetit me ndor. Nga ana tjetër, nusja ishte larguar pas divorcit, duke mos u interesuar më për dy djemtë e saj.

Gjyshja e fëmijëve u shpreh për “Shqipëria Live” se nusja i dh u nonte fëmijët, madje një herë kishte tentuar t’i priste organin gj e nital njërit prej djemve. Ajo shtoi se dhe nusja kishte probleme men dore, por në fillim nuk e dinin.

“Nuk kam asnjë kontakt me nusen. Ajo i rr i hte fëmijët, se kishte probleme me shëndetin m endor, por nuk e dija që kishte probleme.

Kur u martua nuk kishte qenë mirë, por unë e vura re. I bëra kontroll si nënë dhe e ndiqja me doktorët.

Divorci mes çiftit zgjati disa kohë, por unë nuk i kam lënë asnjë moment vetëm se nuk doja që fëmijët të rriteshin jetimë.

Ka bërë edhe një kr i m shumë të rë ndë te fëmijët, ia fala atë, por ajo vazhdoi prapë. Ajo ka tentuar të d ëm tojë një nga fëmijët në organet gj e nitale.

E nisa direkt në spital, por për fat të mirë gjendja nuk ishte e rë nduar”, tregoi Bajame Plaku, e cila kërkonte të birësonte nipërit.