/Nusja e re i bën të pabërën vjehrrit, atij i ikën mendja nga ajo që zbuIon

Nusja e re i bën të pabërën vjehrrit, atij i ikën mendja nga ajo që zbuIon

Një burrë nga qyteti i Librazhdit ka denoncuar në polici nusen e djalit.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” në Elbasan nusja kishte mashtruar vjehrrin që prej 2015-ës dhe i ka marrë shuma të mëdha parash.

Ajo justifikohej se i duheshin për të bërë blerje të ndryshme, por kjo gjë ka vijuar për më shumë se tre vite.

Gazetarja tha se nusja komunikonte për çdo gjë me vjehrrin pasi burri i saj ishte në emigrim.