/Nusja e TRADHTOl, dhëndri i nxjerr videon dhe “d egjeneron” në mes të dasmës (Video)

Nusja e TRADHTOl, dhëndri i nxjerr videon dhe “d egjeneron” në mes të dasmës (Video)

Kemi dëgjuar shpesh për dasma të çuditshme, por si kjo ende jo.

Dasma është ceremonia ku dy njerëz manifestojnë dashurinë e tyre dhe betohen se do ta duan njeri-tjetrin derisa sa vd-ekja t’i ndajë.

Por nuk ka ndodhur kështu me dy të rinj. E themi këtë, pasi dhëndëri i ka shfrytëzuar dasmën për t’i nxjerrë të “paIarat” nuses së tij.

Në mes të dasmës ai ka nxjerrë videon e tra dhtisë së gruas së tij. Kjo dasmë është bërë në provincën e Fujian në Kinën juglindore.

Pasi ka mbaruar videoja me skena +I8, dhëndëri i ka thënë, nuses:

Mendove s’e nuk e dija?”

Më pas nusja ka hedhur buqetën me lule dhe ka ikur nga ceremonia. Ndërkohë që disa persona i janë vërsuIur dhëndrit.

Kjo ndoshta mund të jetë ceremonia martesore më e pazakontë që ka ndodhur ndonjëherë.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2078110.html