/Nusja nga Vlora i bën të pabërën vjehrrit, i merr mbi 6000 doIIarë dhe..

Nusja nga Vlora i bën të pabërën vjehrrit, i merr mbi 6000 doIIarë dhe..

Një 22-vjeçare është arre stuar ditën e sotme nga policia.

22-vjeçarja nga Vlora ka vje dhur një shumë parash në banesën e vjehrrit të saj.

Policia njofton se shuma e vje dhur është 6400 dollarë.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Marqinet të Vlorës.

Njoftimi i Policisë:

Specialistët për Hetimin e Kri mit në Komisariatin e Policisë Vorë arre stuan F. B., 22 vjeçe, pasi në Marqinet, ka vje dhur shumën prej 6400 dollarësh amerikan, në banesën e vjehrrit të saj.