Nusja u rrlhte vëllain e papunë, dy kunatat i shkojnë për sqarim, por ndodh hataja

  0
  356

  Një debat mes dy motrave dhe kunatës së tyre ka de.gjeneruar në sh.err një ditë më parë Fier.

  Gazetari i “Aldo Morning Show” tha sot në emision se shkak i sh.errit mes tyre ka qenë pikërisht dhuna që ushtronte nusja ndaj vëllait të tyre dhe burrit të saj.

  “Burri ishte i papunë dhe kur kthehej në shtëpi nusja e rrlhte dhe e nxirrte jashtë që të gjente punë.

  Çifti kishte dy fëmijë për të mbajtur dhe asnjë prej tyre nuk punonte. Kunatat kanë shkuar të sqarohen, por janë përballur me fy.erje dhe sh.err mes tyre”, tha gazetari.