/NUSJA ZBULON SE BURRl SHKON ME NJË VAJZË TË RE! POR VENDOS TË MARRË HAK NË NJË MËNYRË TË PAHARRUESHME

NUSJA ZBULON SE BURRl SHKON ME NJË VAJZË TË RE! POR VENDOS TË MARRË HAK NË NJË MËNYRË TË PAHARRUESHME

Si thoni miq, a do të qeshim pak sot? Ne do t’ju tregojmë këtë histori me kënaqësi! Pasi në ditët e fundit ajo po bën xhiron e internetit.

Një komplot i thjeshtë hakm arrës dhe argëtues, një grua dys honte se burri i saj është duke e trad hëtuar dhe pasi u sigurua për ekzistencën e vërtetë të kësaj dashnoreje, vendosi të ndjekë thënien:

“Hakmarrja është një pjatë që shërbehet e ftohtë! Pra, pritni për kohën e duhur, para se të veproni! Por lexoni çfarë bën…

“Fillova të dyshoj se burri më trad hëtonte, sepse nuk kishte më shumë int imitet mes nesh, sepse pashë atë buzëqeshje si ai lexonte mesazhet në telefon dhe pyetjeve të mia, ai u përgjigjej se ajo ishte nëna e tij.

Ai nisi të kthehej më vonë nga puna, duke thënë se e mbajtën atë në zyrë dhe shpesh kishte darka me kolegët e tij.

Pastaj një natë, rreth 23:30 u zgjua dhe doli me një justifikim të parëndësishëm.

Ai u kthye në dy të mëngjesit dhe tha se doli për të blerë qumësht për mëngjes. Mund të zgjidhte një justifikim më të besueshëm, apo jo?

Kështu që punësova një hetues privat.

Nëse thjesht do t’i tregoja burrit dys himet e mia, ai do t’i kishte mohuar dhe unë kisha nevojë për prova të vërteta.

Prita ditëlindjën e tij që t’ja pl asja të vërtetën në fytyrë.

Kur erdhi ditëlindja ai tha se kishte për të punuar, e më inkurajoi që të organizohesha me miqtë e mi.

Çfarë do të kishit bërë? Unë bëra atë që do të bënte çdo grua e arsyeshme! I thashë se do të dilja me shoqet për darkë dhe do të kthehesha vonë, kështu që ai do të qëndronte në zyrë.

U zbukurova dhe u largova nga shtëpia, por kisha ftuar nënën, motrën, babain dhe të gjithë miqtë tanë për një festë të habitshme.

Unë u thashë atyre të sjellin disa gjëra të gëzueshme dhe tortën do ta sillte nëna e tij.

I thashë të vinin në orën 20:30, u thashë se do ta prisnim atë në dhomën e ndenjes.

Ata më ndoqën deri tek shkallët, e futa çelësin në derë dhe e hapa, çfarë pamë?… burri im në shtrat me das hnoren, të dy të zhv eshur.

Nëna e tij e hodhi tortën, motra e tij filloi të bër tiste dhe i ati ishte i mërzitur … miqtë tanë ishin të gjithë të habitur”.

Në jetë duhet të duam dhe të respektojmë atë që zgjedhim, pasi nëse dikush na dashuron, akti më i shëm tuar do të ishte ta trad hëtonim atë.

Nuk është e vështirë të humbasësh dikë që të do, por a thua koha ta kthen sësish? Vlerësoje sa e ke pranë, ose do ta qash gjithë jetën…