Nxënësi rrëzon një gotë me ujë në Shtëpinë e Bardhë, kështu reagon Melania Trump

  0
  324

  Përderisa zonja e parë amerikane, Melania Trump po diskutonte me disa nxënës në Shtëpinë e Bardhë, njëri prej tyre aksidentalisht rrëzon një gotë me ujë nga tavolina afër saj.

  Megjithëse nxënësi brengoset për atë që bëri, Trump sillet në mënyrën më të mirë me të, duke e relaksuar.

  “Mos u brengos, është thjesht ujë”, i thotë ajo nxënësit.

  Trump po diskutonte me disa nxënës të shkollave të larta fillore.

  Ajo thotë se do të ndihmojë çdo nxënës në synimet e tyre, përderisa inkurajon ata që të flasin për përpjekjet dhe triumfet e tyre. /Periskopi/